Gisterenavond mocht ik aanschuiven bij een interessant gezelschap, georganiseerd door Ewout Wolff. Ewout maakt zich, net als anderen, al een tijdje zorgen over de kant die het internet op gaat. Is het nodig dat we meer en meer onder de controle komen van een aantal (Amerikaanse) tech-grootmachten, die ons online in de gaten houden, de data massaal opslaan en dat te gelde maken voor adverteerders en anderen die er interesse in hebben?

Lees verder >>

Next up, Double Pale Ale from @brouwerij_noordt in a collab with @streetandmore. Label by @dannyrumbl. Hoppy! . #beerstagram #instabeer #craftbeernotcrapbeer #streetart #tukkieinhetpark #drinkbeersavewater

Check op Instagram

De Rotterdamse Blondt van @brouwerij_noordt in een fles uit de streetart serie met @streetandmore. Hier is de Utregse @dekbtr. Lekker biertje hoor! . #beerstagram #tukkieinhetpark #craftbeernotcrapbeer #streetart #kbtr #beernerd #instabeer #UtrechtStreetart

Check op Instagram

Met de komst van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) ofwel de GDPR zoek ik de afgelopen dagen uit wat dit nu eigenlijk betekent voor deze site. Bij Olisto zijn we druk bezig om zowel de app als site en andere diensten goed in te richten volgens de nieuwe wetgeving. Maar wat het betekent voor deze privé website, dat wist ik nog niet zo goed. In dit deel ga ik dieper (véél dieper) in op mijn bevindingen rondom de manier van reageren op deze site. Eerder maakte ik al een overzicht wat er volgens mij moest gebeuren en hoe ik mijn statistieken heb aangepast.

Lees verder >>

Bij Olisto hebben we te maken met de GDPR wetgeving die eind deze maand in werking treedt. Dat is nogal logisch, aangezien we best wat (persoonlijke) data ontvangen en versturen via onze dienst. Vanaf de start van de app zijn we al behoorlijk privacy-aware maar het kan altijd beter. Met een team werken we al een tijdje aan het vernieuwen van de privacy policy, verbeteren we de manieren waarop je je data kunt downloaden en je account kunt verwijderen en nog meer.

Lees verder >>