Rush Talk over bloggen

22 November 2017 edit history

Vandaag was ik te gast bij Rush Talk, de wekelijkse podcast van online magazine Numrush met interviews en bespiegelingen over innovatie in technologie en de impact op de samenleving. Ik mocht hier een uur lang terugblikken op 20 jaar blogs in Nederland, maar vooral vooruitkijken wat er nu is en wat er nog kan komen.

In de podcast bespreek ik met Elger of blogs nog wel van deze tijd zijn (spoileralert: ja), wat de relatie is tussen social media ontwikkelingen en blogs en hebben we het kort over het IndieWeb.

In de podcast komen een aantal URL’s en namen van blogs langs. Ik kan me voorstellen dat je niet startklaar met pen en papier of toetsenbord zit om mee te typen. Daarom staan ze hier voor je op een rij

Foto: brainblogger op VisualHunt.com / CC BY


The social web responds... (powered by webmentions)