Stilstaan? No way

15 March 2017 edit history

Dacht het niet nee. Zo ben ik een weekend wat van me af aan het schrijven op deez’ blog en zo is het ineens weer stil. Zo kun je toch geen publiek opbouwen? Maar het is niet dat ik niks heb zitten staan lopen te doen hé. (bron) Ik heb in elk geval nágedacht over wat ik hier eigenlijk mee wil. Gaat dit weer een wat serieuzere plek worden voor schrijfsels of blijft het een experimenteel verdomhoekje?

Ik wil wel naar het eerste neigen, maar de tijd zal het leren.

Eén van de dingen die ik heb gedaan is van een oud blog de leukste posts overgezet naar dit blog. Ik had een blog bij Ghost, maar om nu 96 euro per jaar te betalen voor die paar blogposts… Het mooie is dat alle blogposts in de editor in Markdown stonden, dus ik kon ze lekker simpel omzetten naar dit blog. Want hier is het net zo mooi in Markdown geschreven. Check de broncode van elke blogpost om te zien hoe elegant en simpel alles is geschreven. In format he, inhoudelijk is nog wat horkerig, maar ach.

Anyway, check die frontpage en zoek de oude blogposts eens op. En laat me weten wat je er van vindt. Of schrijf er zelf een blogpost over.


The social web responds... (powered by webmentions)