in random

De Super Mario Power-Up Tik’em Aan

Vanochtend maakten Finn en ik samen een bord met Super Mario power-ups. Met dat bord stond hij langs de route van de Utrecht Marathon zodat ik op het juiste moment een power-up kon krijgen. Maar ik was niet de enige. Volgens hemzelf heeft hij “honderdduizendmiljoen” mensen een power-up gegeven met zijn bord. Ik ben apetrots op die kleine dat hij de hele run is blijven staan en bleef volhouden om mensen hun power-up te geven.

Ontvang de gratis OPEN nieuwsbrief

Abonneer je op mijn wekelijkse nieuwsbrief en ontvang interessante links en tips rondom het open en decentrale web.

Laat een reactie achter

Reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Webmentions

  • Jasper Ceelen liked this on twitter.com.

  • Michel Rijnders liked this on twitter.com.

  • ⓌSimon van der Steen liked this on twitter.com.

  • Robin liked this on twitter.com.