by

De Super Mario Power-Up Tik’em Aan

Vanochtend maakten Finn en ik samen een bord met Super Mario power-ups. Met dat bord stond hij langs de route van de Utrecht Marathon zodat ik op het juiste moment een power-up kon krijgen. Maar ik was niet de enige. Volgens hemzelf heeft hij “honderdduizendmiljoen” mensen een power-up gegeven met zijn bord. Ik ben apetrots op die kleine dat hij de hele run is blijven staan en bleef volhouden om mensen hun power-up te geven.

Ontvang de gratis OPEN nieuwsbrief

Abonneer je op mijn wekelijkse nieuwsbrief en ontvang interessante links en tips rondom het open en decentrale web.

Elke donderdagochtend ontvang je een nieuwsbrief (zoals deze of deze) met één artikel en drie tot vier links over het open web.

Al meer dan 100 abonnees gingen je voor. Gratis en spamvrij!👍⚡

Laat een reactie achter

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments