door

26 februari presentatie op Social Media Congres

socialmediaOp 26 februari zal ik aanwezig zijn op het Social Media Congres in Utrecht. Ik ben n van de sprekers in de parallelsessies en zal een verhaal houden over de do´s om als bedrijf te starten met social media. Ik zal deze benaderen volgens een vertrouwd principe in de communicatietheorie: Wie, Wat, Waar, Wanneer, Waarom en Hoe? Door deze vragen te beantwoorden hoop ik voor de aanwezigen een goed overzicht te geven van de kansen die voor je liggen met social media.

De hele dag is ook voor mij erg interessant. Ik zie met name uit naar het verhaal van Chris Brogan, de case van Vodafone Webrelaties en het verhaal van Erwin Blom. De laatste presentatie van Erwin ken ik al wel een beetje, maar aangezien hij met een boek bezig is, ben ik vooral benieuwd naar de voortgang en nieuwe inzichten die hij heeft.

Er zijn nog kaarten beschikbaar via de website!

Ontvang de gratis OPEN nieuwsbrief

Abonneer je op mijn wekelijkse nieuwsbrief en ontvang interessante links en tips rondom het open en decentrale web.

Elke donderdagochtend ontvang je een nieuwsbrief (zoals deze of deze) met één artikel en drie tot vier links over het open web.

Al meer dan 100 abonnees gingen je voor. Gratis en spamvrij!👍⚡

Laat een reactie achter

Reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.