in Geen categorie

Briljant gebruik van Twitter interface

Zijn naam liet ergens achter in mijn hoofd een belletje rinkelen maar ik kon het niet direct plaatsen. Ik kwam op de website van Tantek Çelik en dacht een milliseconde dat zijn domein was doorgeplaatst naar zijn Twitteraccount. Ik zag een standaard stroom aan twitterberichten. Maar toen ik twee keer met mijn ogen knipperde zag ik dat het niet klopte, die berichten zijn langer dan 140 karakters, hoe kan dat nou? Zijn website is een fraaie ode aan de nu al herkenbare Twitterpagina. Ik vind het fascinerend hoe in krap drie jaar tijd een specifieke user interface zo herkenbaar en kenmerkend kan worden.

O ja, Tantek Çelik was Chief Technologist van Technorati, daar kende ik zijn naam van. En met zo’n briljante Twitternaam moet je wel connecties met Ev en Biz hebben…

Geef een reactie

Reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.