Hippe marketingtermen

20 November 2017 edit history

Komende week maak ik samen met buurman Elger een podcast en in de voorbereiding zit ik eens een avondje buiten mijn comfortzone te klikken.

Wat trouwens heerlijk is.

Buiten je comfortzone klikken is het bezoeken en doorlezen op sites die je normaal nooit zo snel zou bezoeken. De krochten van het internet die minstens zo mooi zijn dan de oneindige stroom berichten in je tijdlijnen. De verhalen van mensen die iets beleven. Misschien niet altijd even boeiend en pakkend als je zou wíllen lezen. Misschien lees je het één keer en kom je er nooit meer terug.

Maar inmiddels heb ik wat fraaie sites gevonden en terug gevonden die ik weer vaker wil lezen.

Ik vermoed dat het gros van mijn lezers “iets” heeft met marketing, online content dingen en social strategie gedoe. Of iets met websites maken en er gewichtig over kunnen praten.

Lees dit eens. Hier hou ik van. De allergie voor marketingtermen. Ik maak me er keihard schuldig aan. Ik roep nog te vaak allerlei onzinjargon en ik hoor het mezelf zeggen. Het wordt tijd om die bullshit af te leren en gewoon de boel te benoemen op wat het is. Evelyne zet me even goed op mijn plaats. Dank je.

📖 Het Microwoordenboek der Hippe Marketingtermen (voor de Normale Mensch)


The social web responds... (powered by webmentions)