in bloggen

Mijn lijst van blogs die ik volg

Hey Ton, bedankt voor je vraag op je (micro)blog. Mijn lijst van blogs is deels gevoed door jouw lijst dus je zult veel bekende namen tegenkomen. Tevens heb ik een deel van de top 100 blogs uit Feedbase gepakt, met name degene die niet te veel posten. En dan nog eens mijn eigen voorkeuren door de jaren heen, opgebouwd uit allerlei OPML-bestanden uit het verleden.

Tot op heden had ik de lijst nog niet gepubliceerd. Gelukkig is dat in Inoreader best eenvoudig te doen, dus hier is de OPML file met al mijn abonnementen. Veel leesplezier!

Groet,
Frank

(Deze blogpost is in het format naar dit inzicht geschreven. Blogs als open correspondentie op het sociale web.)

Geef een reactie

Reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.