Bookmark: 10 ways to speed up your Roam Research workflow

10 ways to speed up your Roam Research workflow by an author (Ness Labs)

Since I started using it a few months ago, Roam has become an integral part of my workflow. I use it for interstitial journaling, to outline articles, and in general to seed my mind garden. If, like me, you spend a lot of time inside of Roam, you may want …

Ik gebruik steeds meer Roam en ik kan deze tips onderschrijven. Ik ben er nog niet uit of Roam een blijvertje is voor me, maar dat het ergens waarde heeft, dat is zeker!

Abonneer je op de OPEN nieuwsbrief

Elke donderdag de beste links en tips over nieuwsbrieven, blogs en het open web. Voor online auteurs en uitgevers.
Lees ondertussen de laatste editie of bekijk het archief

Write a Comment

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment

  1. Ik denk zeker dat het een blijvertje is, hoewel ik denk dat de meerderheid van de gebruikers af gaat haken zodra er betaald moet worden.
    Ik was zelf ook erg enthousiast, maar voordat ik besloot of ik echt al mijn informatie in Roam zou opslaan, heb ik ze geschreven om te vragen wat de prijs zal worden.. In principe hadden ze het over 30$ per maand, maar dat is later bijgesteld tot 15$, wat nog altijd pittig is.
    Uiteindelijk heb ik mijn aantekeningen uit Roam geëxporteerd en gebruik no Zetttlr, een open source applicatie dat niet alle functies van Roam heeft, maar dicht genoeg in de buurt komt.