in random

Evernote blogposts toegevoegd

Naar aanleiding van mijn vorige blogpost over Evernote besloot ik om de oude artikelen van Alles Onthouden hier te importeren.

Alles Onthouden was mijn blog in 2014 – 2015 en was exclusief gericht op het gebruik van Evernote, zowel professioneel als persoonlijk. Ik was Evernote Certified Business Consultant en schreef veel over de software. Alle blogposts heb ik destijds op een apart domein gezet toen ik besloot te stoppen met die consultancy.

In mijn doorlopende project om alle blogs bij elkaar te zetten als archief heb ik vandaag de posts van allesonthouden.nl hier geplaatst. Je kunt ze nu nog vinden op de Evernote tagpagina. Hoe ik dat allemaal ga indelen zie ik later weer.

Ik heb ook geen idee of deze actie effect heeft op de vindbaarheid of de indexering van de posts. Ze zijn natuurlijk al een paar jaar oud, maar het zijn wel de exacte posts zoals ze ook op het allesonthouden.nl domein staan. Maakt dat nog iets uit? Zelfs als het artikelen van 3-4 jaar geleden zijn? Ik heb geen idee hoe veel ze nu worden bezocht op het oorspronkelijke domein.

Ontvang de gratis OPEN nieuwsbrief

Abonneer je op mijn wekelijkse nieuwsbrief en ontvang interessante links en tips rondom het open en decentrale web.

Laat een reactie achter

Reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.