door

Github’s reflog – Git Tips – Medium

Het nadeel van alles zelf in elkaar willen knutselen is dat er soms scenario’s zijn waar je niet over hebt nagedacht. Zoals een post doen via een Firefox plugin, die wordt via Github op mijn site geplaatst en gepubliceerd. Als ik echter daarna via mijn laptop een post doe, dan wordt de geschiedenis op Github op de een of andere manier overschreven. En zijn de oudere posts weg. Nu heb ik dankzij deze uitleg wel de posts van dit weekend terug weten te vinden. Vanavond ga ik eens op mijn gemak bekijken hoe ik dat kan voorkomen…

Mocht deze post vanavond weer weg zijn, excuses! Ik leer vanalles over dat indieweb!

Ontvang de gratis OPEN nieuwsbrief

Abonneer je op mijn wekelijkse nieuwsbrief en ontvang interessante links en tips rondom het open en decentrale web.

Laat een reactie achter

Reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.