in random

I love you 3000….

Avengers: Endgame (2019) – IMDb from IMDb

Directed by Anthony Russo, Joe Russo. With Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth. After the devastating events of Avengers: Infinity War (2018), the universe is in ruins. With the help of remaining allies, the Avengers assemble once more in order to undo Thanos’ actions and restore order to the universe.

Gisteren heb ik samen met Helie en Tess drie uur lang vol bewondering zitten kijken naar het epische eindspektakel van Avengers:Endgame. Wat. Een. Film. Het mooie van films uit het MCU zijn alle kleine verwijzingen, eastereggs en mini-verhalen die in het grote universum plaatsvinden. Nu zit ik wel op de schopstoel om álle 22 films van het MCU te gaan kijken en het complete verhaal te snappen. Avengers:Endgame is typisch zo’n film die ik nog eens wil zien. Aanrader.

Ontvang de gratis OPEN nieuwsbrief

Abonneer je op mijn wekelijkse nieuwsbrief en ontvang interessante links en tips rondom het open en decentrale web.

Laat een reactie achter

Reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  1. Sluit me hier 100% bij aan. Ik had een nerdgasm van drie uur tijdens het kijken van Avengers: End Game. Nu al mijn favoriete film van dit jaar. Niet zo gek, want Avengers: Infinity War was mijn favoriete film van vorig jaar.