by

Jamie’s review van IndieWebCamp Amsterdam

Na een event zoals IndieWebCamp vind ik het altijd geweldig om de ervaringen van anderen te lezen. Zeker op een unconference als IWC heeft iedereen een eigen agenda, gaat naar andere sessies en haalt andere inzichten uit zo’n sessie. Een blogpost is dan zeker de moeite waard om terug te lezen, naast eventuele tweets of Instagram indrukken.

Jamie heeft een prachtig overzicht gemaakt van zijn ervaringen en ik kan je alleen maar aanraden om het te gaan lezen. Een paar quotes om je nieuwsgierig te maken…

the IndieWeb is […] lots of smaller pieces of technology working together to make a huge difference to folks, and their agency to own their identities and data.

Verder in zijn stuk over een specifieke sessie…

This was a thought provoking session, and helped set the day with an air of empathy and thinking a bit more compassionately for our users.

Over zijn eigen sessie, die ik zeker nog terug wil kijken op video!

I started off with a bit of a monologue about the importance of Free and Open Source licenses,

Over het posten op andere platforms…

one of the key principles of the IndieWeb is to avoid monocultures, so having a movement that is many things to many people is great.

Een van mijn eigen wensen…

I really need to start syndicating notes from my website to Twitter,

Al met al heeft Jamie een waardevolle post geschreven over IWC Amsterdam en hij  beschrijft goed de sfeer van de dagen, evenals de punten waar we op kunnen verbeteren. Zoals het starten van een “Indieweb for beginners” track in plaats van alles via een unconference manier te doen. Dit is iets waar Ton en ik al aan werken achter de schermen. Bij de volgende IndieWebCamp in 2020 gaan we die zeker inbrengen!

IndieWebCamp Amsterdam 2019 by Jamie Tanna

Ontvang de gratis OPEN nieuwsbrief

Abonneer je op mijn wekelijkse nieuwsbrief en ontvang interessante links en tips rondom het open en decentrale web.

Elke donderdagochtend ontvang je een nieuwsbrief (zoals deze of deze) met één artikel en drie tot vier links over het open web.

Al meer dan 100 abonnees gingen je voor. Gratis en spamvrij!👍⚡

Laat een reactie achter

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.