in links

Leesvoer: How does Jekyll work?

De afgelopen maanden heb ik veel in WordPress gewerkt voor de nieuwe site van Olisto. Het bracht me wat aan het twijfelen of ik deze site tóch niet in WordPress moest omzetten. De kracht van het platform en de plugins zijn erg aanlokkelijk. Ik merkte dat ik met Jekyll soms de grenzen raakte, temeer omdat ik niet goed wist hoe de onderliggende engine van Jekyll in Ruby werkt.

De blogpost How Does Jekyll Work maakt me echter weer enthousiast over Jekyll als belangrijkste platform voor mijn moederschip. Dankzij de stapsgewijze uitleg over het mechanisme is me meer duidelijk hóe en waarom Jekyll bepaalde dingen doet en ik snap nu beter wat ik kan doen om bepaalde processen voor mezelf beter te maken.
Gelukkig is het bijna Kerstvakantie, dat geeft me weer de ruimte om wat te hobby-en hier!

Geef een reactie

Reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.