door

Problemen met de RSS feed (opgelost!)

Altijd fijn om de dag zo te beginnen. Ineens zijn de titels in mijn RSS feed verdwenen en staat er PHP code. Samen met een front-end developer bij Kaliber proberen we de bron van het probleem te vinden en zet ik oude versies van mijn WordPress child theme terug. Vooralsnog met weinig resultaat. In elk geval heb ik vanavond weer wat te doen…

Updates

10:09 uur: Toen ik een plugin uitzette kwamen de titels terug. Eens zien of dit zo blijft.

10:12 uur: Nog een wijziging teruggedraaid in de manier waarop de berichten in templates worden geplaatst in WordPress. Dat was work in progress maar kwam onbedoeld toch al live te staan.

10:25: Er lijkt toch een probleem te zijn met een plugin. Ik moet deze terugdraaien naar een eerdere versie maar ik wacht op de ontwikkelaar of hij kan helpen. En ik moet natuurlijk gewoon wat werk doen dus vanavond weer verder knutselen… De RSS feed blijft vooralsnog dus stuk.

13:14 uur: Na overleg met de developer heb ik een nieuwe versie van de plugin geïnstalleerd. Er bleek inderdaad een bug in de plugin te zitten.

Ontvang de gratis OPEN nieuwsbrief

Abonneer je op mijn wekelijkse nieuwsbrief en ontvang interessante links en tips rondom het open en decentrale web.

Laat een reactie achter

Reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.