in indieweb

In de trein testen

Test vijf hoor jongens: Terwijl Ton Zijlstra en ik onderweg zijn in de trein vanuit Nurnberg naar Utrecht kijken we de livestream van de demo’s die tijdens de IndieWebCamp zijn geproduceerd. Tegelijkertijd kreeg ik een melding dat het eerdergenoemde script om webmentions te sturen is geupdate naar een nieuwe versie naar aanleiding van mijn opmerking in de Github repository. Dus nu is de ultieme test. Ik stuur deze blogpost inclusief wederom een link naar de Webmention testtool. En ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren….

Update: Het werkt! Hoera! Check de bovenstaande blogpost van Ton en je ziet mijn blogpost daar als reactie staan. Dát zijn dus webmentions. Ik kan nu reageren op blogposts met een eigen blogpost. Dit is wat ik echt voor elkaar wilde krijgen met deze IndieWebCamp en dat is me dus gelukt. Al is het in de trein op de terugweg en kost het me mijn EU maandbundel van T-Mobile. Maar ik ben een blij ei nu! Ik vier het meteen met een Bitburger!

Bitte ein bit

Ontvang de gratis OPEN nieuwsbrief

Abonneer je op mijn wekelijkse nieuwsbrief en ontvang interessante links en tips rondom het open en decentrale web.

Laat een reactie achter

Reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  1. This test verifies that you accept a Webmention request that contains a valid source and target URL. To pass this test, your Webmention endpoint must return either HTTP 200, 201 or 202 along with the appropriate headers.
    If your endpoint returns HTTP 201, then it MUST also return a Location header. If it returns HTTP 200 or 202, then it MUST NOT include a Location header.

Webmentions

  • Ton Zijlstra mentioned this on zylstra.org.

  • Ton Zijlstra mentioned this on zylstra.org.