door

Twitterende middenstanders, hoe dan? #2

Vorig jaar juni schreef ik over een aantal Utrechtse middenstanders die op een leuke manier gebruik maken van social media (nou ja, Twitter) om naamsbekendheid te krijgen, verkeer in de winkel te krijgen en te houden. Vandaag weer een mooi voorbeeld uit Utrecht! Deze keer de mooie kookwinkel Potten & Pannen aan de Nachtegaalstraat. Deze winkel heeft al tijden een fraaie online shop en zo nu en dan zag ik wel eens een tweet van ze voorbij komen. Vanavond zag ik een leuke actie waar Twitter en Facebook worden ingezet. Het is eigenlijk heel simpel: Zet op Facebook of Twitter wat je favoriete keukengerei is en maak kans op een mooi koksmes. In de tweet of de Facebook update zorg je dat de account van Potten en Pannen staat, zorg voor zoveel mogelijk retweets en je wint het koksmes.

Leuke actie! Favo keukengerei is een houten spatel uit mijn 1e jaar op kamers. 19 jr oud! http://t.co/oeyF5rh via @pottenenpannen pls RTThu Apr 07 17:52:24 via Tweet ButtonFrank Meeuwsen
frankmeeuwsen

Laat ik inderdaad een favoriet keukengerei hebben. Een houten spatel die ik van mijn ouders kreeg als onderdeel van het keukensetje toen ik op kamers ging wonen in 1992. Die spatel heb ik nog steeds, gebruik hem dagelijks bij het koken. Volgens mij kosten die dingen een euro, maar voor mij heeft het veel meer waarde. Gun je me een prachtig Wusthof koksmes? Retweet dan deze tweet aub!

Ontvang de gratis OPEN nieuwsbrief

Abonneer je op mijn wekelijkse nieuwsbrief en ontvang interessante links en tips rondom het open en decentrale web.

Laat een reactie achter

Reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.