door

Welke posts waren het eerste half jaar meest populair?

Ik heb een haat-liefde verhouding met statistieken. Als ik in Google Analytics kijk dan zit ik soms vol verwondering te kijken wat er allemaal is te meten. Vol overgave stort ik me weer op de Geavanceerde Segmenten, funnels en Content Drilldowns. Om er na een kwartier achter te komen dat ik eigenlijk geen flauw idee heb wat ik doe en ik de site weer wegklik, iets mompelends over “het gaat om kwaliteit in plaats van kwantiteit”. Zo’n ochtend was het dus net weer. En eigenlijk vind ik het vooral leuk om te zien wat er zoal wordt gelezen op mijn site. Daarom eens een top 10 van de meest gelezen blogposts op mijn site!

In de top 10 staat een brede variatie aan onderwerpen. Het meest populair en meest gevonden is mijn uiteenzetting waarom de Facebook app Branchout populair gaat worden (moet nog steeds gebeuren volgens mij…), gevolgd door mijn lol met de Arduino. Kan iemand mij trouwens al vertellen waar mijn Likes op Facebook zijn te vinden? In tegenstelling tot mijn voorspelling over Branchout, is Path wel degelijk mijn nieuwe Twitter aan het worden. Het nieuwe studiejaar begint, dus studenten kunnen weer hun hart ophalen aan mijn 7 antwoorden op de vragen die ze altijd stellen. Waarom de aankondiging van een TV programma zo populair is, snap ik niet helemaal, maar fijn te zien dat mijn kijkgedrag wordt gewaardeerd. Hekkesluiters zijn mijn boze bericht over Eneco en een linktip.

Lekker gevarieerd niet waar?

Ontvang de gratis OPEN nieuwsbrief

Abonneer je op mijn wekelijkse nieuwsbrief en ontvang interessante links en tips rondom het open en decentrale web.

Elke donderdagochtend ontvang je een nieuwsbrief (zoals deze of deze) met één artikel en drie tot vier links over het open web.

Al meer dan 100 abonnees gingen je voor. Gratis en spamvrij!👍⚡

Laat een reactie achter

Reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.