Bookmark: Getting started with TiddlyWiki

Getting started with TiddlyWiki: a beginner’s tutorial by an author (Ness Labs)

If you are looking for an open source alternative to Roam Research, TiddlyWiki is your best bet. Because it’s self-hosted—meaning you keep your data private—it may seem a bit more daunting to get started. So here is a guide which will take you from complete beginner to completely in love …

Ik ben zelf ooit eens gestart met TiddlyWiki maar al snel liet ik het weer links liggen. Het had teveel tweaks en configuratie nodig voor ik er lekker mee kon werken en dat hield me op dat moment tegen. Ik ga deze beginnerspagina eens doornemen of ik toch niet iets over het hoofd zie…

Abonneer je op de OPEN nieuwsbrief

Elke donderdag de beste links en tips over nieuwsbrieven, blogs en het open web. Voor online auteurs en uitgevers.
Lees ondertussen de laatste editie of bekijk het archief

Write a Comment

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.