door

Drie dagen ziek

Na drie dagen ziekbed viel ik me vandaag voor het eerst weer genoeg opgeknapt om iets zinnigs te doen. Sinds vrijdag lig ik ziek in bed. Zondag maakten we nog wel een uitstapje naar dat eindigde in rillende koorts bij thuiskomst.

Het is lang geleden dat ik me zo beroerd heb gevoeld. Normaal ben ik na een nacht goed door slapen en wat paracetamol al weer snel opgeknapt. Dit was toch wat heftiger. Ik heb ook de huisarts bezocht en ik moet morgen wat bloed laten afnemen om wat waardes te checken. Misschien is er iets met mijn lever. Maar dat weten we dan later deze week. Tot die tijd even op wachtstand en proberen te genieten van de zon in de achtertuin.

Laat een reactie achter

Reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.