door

Op 18 en 19 mei is in Utrecht de eerste Nederlandse IndieWebCamp. Een tweedaagse unconference waar makers, ontwikkelaars en designers elkaar ontmoeten en samen werken aan software voor het open web. Lees onder andere mijn blogpost “Wat is een IndieWebCamp” voor meer informatie.

Je kunt je nu aanmelden voor de IndieWebCamp. Je kunt je voor het hele weekend aanmelden, maar het is geen probleem als je alleen zaterdag kunt.

We zullen je de komende weken verder op de hoogte brengen over de voortgang van het event en wat je er kunt verwachten. Belangrijkste uitgangspunt: Elke aanwezige is zowel publiek als deelnemer. Er zijn geen vaste sprekers, er is geen programma en er is nog geen blokkenschema. Er is alleen een overkoepelend thema: Find the others.

Ontmoet elkaar en vind elkaar rondom het besef dat het open web té belangrijk is om over te laten aan Silicon Valley. Er zijn alternatieven en die kunnen we samen maken.

Ontvang de gratis OPEN nieuwsbrief

Abonneer je op mijn wekelijkse nieuwsbrief en ontvang interessante links en tips rondom het open en decentrale web.

Elke donderdagochtend ontvang je een nieuwsbrief (zoals deze of deze) met één artikel en drie tot vier links over het open web.

Al meer dan 100 abonnees gingen je voor. Gratis en spamvrij!👍⚡

Laat een reactie achter

Reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reposts

  • Remkus de Vries

Mentions

  • Frank Meeuwsen
  • Frank Meeuwsen
  • Frank Meeuwsen