in Geen categorie

Je twitterhistorie gevisualiseerd

Had ik het een paar dagen geleden nog over de twijfel van het Twitterarchief, moet je dat wel willen zien? Sindsdien is er veel gebeurd. Niet alleen heb ik eigenlijk de grootste lol om door mijn archief te bladeren, Joris Leermakers (Blogheld) heeft een handige site gemaakt om je archief beter inzichtelijk te maken. Upload het zip bestand met je tweets en een paar minuten later heb je een mooi overzicht.

twitterarchief

Zo laat dit grafiekje direct zien dat het wel meevalt met mijn veelgetwitter. Het was erger. Veel erger. Als je verder in mijn overzicht zie je dat ik heel veel apps en sites probeer om iets mee naar Twitter te sturen. En je ziet dat ik me graag aan de maximale tweet-lengte hou.

Een mooie initiatief van Joris om je eigen Twitterarchief inzichtelijk te maken. Aanrader! Want ja, het is toch wel leuk om door die oude tweets te bladeren. Net zo leuk om door oude foto-albums, agenda’s, cassettebandjes en losse papieren te snuffelen in het ouderlijk huis of op zolder.

Geef een reactie

Reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.