by

Morgen naar Digital Marketing Live

Sinds ik weer bij Kaliber werk, aan de bureauzijde van de online industrie, zijn er geregeld events waar iemand van ons spreekt of we sponsoren. Of beiden.

Donderdag is in Amsterdam het jaarlijkse Emerce Digital Marketing Live. Ik geloof niet dat ik er ooit eerder ben geweest dus ik ben benieuwd wat er aan te treffen. Het programma is in elk gevoel vol genoeg voor een hysterische aanval van keuzestress. Meerdere zalen, roundtables met gesprekken en de onvermijdelijke bar-conversaties met bezoekers.

Rode draad

Mijn rode draad door het programma zal contentproductie en -distributie zijn. Ik verwacht geen grote inzichten rondom decentralisatie en het openbreken van de Silicon Valley dictatuur. Dus houden we het meer werkgerelateerd.

Mocht het lukken dan zal ik via mijn site korte impressies geven. Waar mogelijk stuur ik ze door naar Twitter voor bereik. Ik ben benieuwd hoe me dat bevalt. Ik ben niet van plan een laptop mee te nemen dus ik ben aangewezen op mijn iPhone. Publiekelijk experimenteren, daar is deze site toch voor?

Abonneer je op de OPEN nieuwsbrief

Elke donderdag om 9:00 uur krijg je net als honderden anderen mijn nieuwsbrief met links en tips rondom het open en decentrale web.
Lees ondertussen de laatste editie

Write a Comment

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.