OPEN S01E13 – Blogrolls

Heb je zaterdag iets te doen? Nee? Ben je in de buurt van Amsterdam? Kom dan langs bij CODAM Coding College op het Marineterrein voor IndieWebCamp Amsterdam. Vanaf 10:00 uur tot plusminus 18:00 uur kun je met ons meepraten, luisteren, denken en discussieren over de nieuwe mogelijkheden op het web. Beyond The Data Kraken van Facebook Inc, Amazon, Google en Twitter. Hoe je online identiteit beter kunt borgen, betere controle hebt over je online data en hoe je als blogger conversaties op je eigen platform kunt hebben alsof het een sociaal netwerk is.

IndieWebCamp Amsterdam – 28 en 29 september van 10:00 – 18:00 uur. De toegang is gratis, donaties zijn welkom!


Check in elk geval dit artikel! 👇

Ben Werdmuller peinst op zijn blog over de volgende generatie in de internet industrie. Hij komt tot de conclusie dat de industrie een ziel begint te krijgen. Door de data-schandalen, klimaatcrisis en groeiende onvrede over het gebrek aan privacy.

What’s next?
What’s next?werd.io

I think of the internet industry in generations. First, we had the early days of the commercial internet, when Gopher was still a thing.

Wat is nog meer de moeite waard?

🔖 Ik heb een blogroll aan mijn site toegevoegd en ik merk dat mensen er blij mee zijn. Dus ik ben blij! – Met een blogroll heb je altijd iets te lezen.

🐘 De software Mastodon (het alternatieve sociale netwerk) komt binnenkort in versie 3 met veel nieuwe mogelijkheden. Abonneren op hashtags en de mogelijkheid om je profiel makkelijker te verhuizen. Mooi! Changelog

🖥️ Het originele tilde-netwerk is terug. Ik ben benieuwd wat dit niche netwerk gaat brengen. In elk geval een hoop plezier op het web!

Hopelijk tot komende zaterdag op IndieWebCamp Amsterdam. En anders, tot volgende week!

Blog on!

Abonneer je op de OPEN nieuwsbrief!

Elke donderdag ontvang je de beste links en tips over nieuwsbrieven, blogs en het open web. Voor online auteurs en uitgevers. 212 Tevreden abonnees gingen je voor.

Ondertussen lees je de laatste edities in het archief

Write a Comment

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.