door

Hoe was 2018 en hoe wordt 2019?

Nog een paar uur en 2018 kan worden opgeslagen en gearchiveerd. Ik heb normaal niet de gewoonte om een terugblik te schrijven op mijn blog. Maar geïnspireerd door onder andere de Tadaa lijst van Ton en omdat ik dit jaar best een flinke sprong heb genomen in de tijd en energie voor deze site, een korte kijk naar het jaar dat was en wat er komen gaat.

Code

Community

Content

Core

  • Drie concerten van Pearl Jam afgelopen zomer. Met mijn lief en goede vrienden genoten van de band die door mijn hele leven loopt.
  • Het hardlopen heeft een vaste plek in mijn ritme gekregen, waaronder het lopen van de Singelloop in Utrecht.
  • Ik heb eindelijk een betere thuiswerkplek.
  • Zowel Finn als Tess zijn op een nieuwe school gestart, wat ze veel plezier en groei geeft.

Coming in 2019?

Maar wat gaat 2019 dan brengen? Eerlijk gezegd… dat is nog een groot mysterie. Ik zou kunnen zeggen dat het allemaal doorkabbelt en we ons best doen er weer een mooi jaar van te maken. Dan zou ik echter liegen. De laatste maand is er enorm veel gebeurd in ons gezin. Of eigenlijk in ons professionele leven. Mijn vrouw heeft na een periode van een burn-out recent weer de draad opgepakt om te gaan werken. Dat bleek echter een verkeerde draad te zijn. De proefperiode bij deze nieuwe werkgever bleek voldoende te zijn om gezamenlijk tot de conclusie te komen dat ze niet bij elkaar passen. Dus 2019 staat voor haar in het teken van mogelijk een zelfstandig professioneel bestaan.

Misschien dat dit voor ons beiden gaat gelden. Ik ben per 1 februari 2019 weer beschikbaar. Mijn werk bij Olisto zit er op. Na een enerverende drie jaar bij deze start-up is het tijd voor nieuwe horizons en nieuwe uitdagingen. Wát ik ga doen, dat weet ik eerlijk gezegd nog niet. Ik geef mezelf de ruimte om daar eens rustig over te denken, wat ideeën te onderzoeken en te zien waar de mogelijkheden liggen. Mogelijkheden die mij en mijn gezin financieel ondersteunen maar die me eveneens weer veel positieve energie en plezier brengen.

Dus vind me gerust op LinkedIn of op Mastodon als je eens koffie wil drinken en ideeën wil uitwisselen. Ik heb op dit moment nog geen vastomlijnd plan, alle opties staan open.

Nu is het tijd voor de oliebollen en eindejaarsplezier met familie en vrienden. Tot aan de andere kant van deze door de Romeinen arbitrair gekozen tijdsgrens!

Ontvang de gratis OPEN nieuwsbrief

Abonneer je op mijn wekelijkse nieuwsbrief en ontvang interessante links en tips rondom het open en decentrale web.

Elke donderdagochtend ontvang je een nieuwsbrief (zoals deze of deze) met één artikel en drie tot vier links over het open web.

Al meer dan 100 abonnees gingen je voor. Gratis en spamvrij!👍⚡

Laat een reactie achter

Reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.