door

Vakantiereces

De afgelopen weken is het hier al wat stiller. Dat is niet helemaal zonder reden. De  maanden zijn een rollercoaster geweest zowel in werk als privé. In het begin van dit jaar had ik best wat tijd en energie door een onverwachte beëindiging van mijn contract bij Olisto. Ineens zat ik thuis en kon ik mijn tijd redelijk goed verdelen tussen allerlei gezinszaken die spelen, het zoeken naar nieuw werk en mijn hobbies.

In 2009 verliet ik Rhinofly, nu Kaliber, om zelfstandig te gaan werken. De afgelopen 10 jaar heb ik dat met veel plezier gedaan. Sinds twee maanden ben ik weer terug bij Kaliber, voor vier dagen per week. Het voelt als thuis komen, veel oude bekenden en nieuwe gezichten. Weer terug aan bureaukant van de online industrie. Met alle hectiek die er bij hoort.

Dit heeft zijn weerslag op mijn dagindeling. Hele avonden of weekenden aan dit blog sleutelen zit er nu gewoonweg niet in. Na een dag schrijven, overleggen, besluiten nemen is er nog een gezin dat aandacht verdient, evenals mijn eigen gezondheid en rust.

Komende week begint in de regio Utrecht de zomervakantie, wat weer zorgt voor een omschakeling in ons gezin. Omdat onze jongste eveneens van school verandert geeft dat extra zorgen en regelwerk. Gelukkig gaan we nog een paar dagen op pad naar Frankrijk, wat hopelijk zorgt voor een reset, het opladen van de motor en even wat afstand van de dagelijkse hectiek in een gezin en in het werk. Een nieuwe balans vinden in alles wat ik zo tof vind om te doen.

Daarom is het nu wat rustig en zal het nog wat rustiger worden op dit blog. Je kunt wel elke week mijn nieuwsbrief OPEN verwachten, waar ik 3 – 4 links deel zonder al te veel commentaar. Soms kun je hier een link of een like verwachten, alsof het een sociaal netwerk is. Na de zomervakantie kijk ik weer verder. Fijne vakantie!

 

Ontvang de gratis OPEN nieuwsbrief

Abonneer je op mijn wekelijkse nieuwsbrief en ontvang interessante links en tips rondom het open en decentrale web.

Laat een reactie achter

Reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.