door

Nieuwsbrieven blijven een stevig fundament voor elke site, krant, magazine of persoonlijke blogs. Het heeft even geduurd maar nu ben ik toch ook overstag. Naast dit blog kun je je nu eveneens abonneren op mijn nieuwsbrief.

De nieuwsbrief is naamloos. Ik heb er nog niet echt over nagedacht hoe ik hem ga noemen. Het zou logisch zijn om het de Digging the Digital Nieuwsbrief te noemen. Maar dat vind ik te lang. En sowieso het woord Nieuwsbrief in de titel van je nieuwsbrief klinkt overbodig.

Liever noem ik het een zine, naar de onafhankelijk gepubliceerde kleine magazines uit de jaren ’70 en ’80. Veelal voor een niche publiek, rondom een heel specifiek onderwerp.

Dus vooralsnog heet het de Naamloze ‘Zine. Misschien verandert de naam nog. Misschien niet. De onderwerpen in de nieuwsbrief zullen vooral gaan over het onafhankelijke, open web. Het re-decentraliseren van het internet. Tips en instrumenten hoe je daar zelf mee aan de slag kunt. Waarom dat belangrijk is. En dat sociale netwerken niet allemaal even verschrikkelijk zijn, maar denk er over na voor je je digitale ziel en zaligheid er in legt.

Je kunt je extragratis™️ abonneren op de nieuwsbrief. Je zult zien dat er al twee edities zijn gepubliceerd. Met een kleine groep meelezers heb ik wat test-issues gemaakt om te zien welke kant het op zou gaan. Heb je tips of opmerkingen, laat het me weten!

Ontvang de gratis OPEN nieuwsbrief

Abonneer je op mijn wekelijkse nieuwsbrief en ontvang interessante links en tips rondom het open en decentrale web.

Laat een reactie achter

Reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.