in links

Reblog en blog on!

Ik luisterde zojuist naar de laatste editie van de Rework Podcast van Basecamp. Ze leggen uit waarom hun 20 jaar oude blog (!!!) van Medium weer terug gaat naar WordPress. Goede redenen en tussen de regels door hoor ik veel argumenten die voor mij ook steeds meer gelden. Ik heb het gevoel dat ik met Jekyll en eigen scripts de limiet bereik wat ik wil en kán doen op dit blog. Tijd voor een frisse wind. Ik denk dat ik de komende tijd toch terug ga naar WordPress met dit blog. Alles opnieuw importeren, goed theme kiezen en weer meer focussen op content. Techniek en code blijft een hobby, maar dit blog begint langzaam iets meer te worden dan die hobby. Toch wel.

Ontvang de gratis OPEN nieuwsbrief

Abonneer je op mijn wekelijkse nieuwsbrief en ontvang interessante links en tips rondom het open en decentrale web.

Laat een reactie achter

Reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.